Κρυμμένα ρολά για τον ποταμό Τάμεση Boathouse

Κρυμμένα ρολά που εγκαταστάθηκαν σε ένα ποταμό Τάμεση Boathouse

Equilux Τα παραθυρόφυλλα ολοκλήρωσαν πρόσφατα την τοποθέτηση κρυφών ρολών σε ένα καμπαναριό στον ποταμό Τάμεση. Το επιπλέον υπόστεγο ήταν μέρος μιας εκτεταμένης ιδιοκτησίας, που περιλάμβανε ακόμη και μια ασφαλή πρόσδεση για το πλοίο των ιδιοκτητών.

Το κτίριο περιλάμβανε έναν επάνω όροφο που επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα εκδηλώσεων, με μπαλκόνι με θέα στο ποτάμι και χώρο για μεγάλες κοινωνικές συγκεντρώσεις. Καθώς το κτίριο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κοινωνικές εκδηλώσεις, ήταν σημαντικό για τον πελάτη ότι τα κρυμμένα ρολά είχαν διακριτικό σχεδιασμό καθώς και την απαιτούμενη ασφάλεια.

Το παραθυρόφυλλο θα βυθίστηκε στο ποτάμι όταν βρίσκεται στη χαμηλότερη θέση, και έπρεπε να αφήσει το νερό να ρέει ελεύθερα μέσα από αυτό, για να εξασφαλίσει ότι η στάθμη του νερού στο boathouse ταιριάζει με τη στάθμη του ποταμού. Συνεργασία στενά με το πελάτης, εργολάβος και το αρχιτέκτων η πρόκληση ξεπεράστηκε μέσω των προδιαγραφών του θαλάσσιου βαθμού φινίρισμα. Αυτό εξασφάλισε ότι το νερό δεν έβλαψε την ακεραιότητα του κλείστρου ή το φινίρισμα του χρώματος. Στο κάτω μέρος του κλείστρου συμπεριλήφθηκε ένα διάτρητο πηχάκι, το οποίο επέτρεπε την ελεύθερη ροή νερού. Επιπλέον, καθώς ο μηχανισμός του κλείστρου θα ήταν μόνιμα υγρός, καθορίστηκε ένας αδιάβροχος κινητήρας, μειώνοντας την ανάγκη για συχνές επισκέψεις συντήρησης στα κρυμμένα ρολά.

Η λεπτομέρεια του κλείστρου συμπεριλήφθηκε με τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου και εξασφάλισε έναν ελάχιστο χρόνο εγκατάστασης επί τόπου. Όλες οι διεπαφές που περιβάλλουν το κλείστρο είχαν προβλεφθεί και επιτρέπεται σωστά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών απαιτήσεων του κλείστρου είναι χειριστήρια. Το τηλεχειριστήριο επιλέχθηκε για ευκολία στη χρήση και την ασφάλεια, χωρίς να αφήνουν ορατούς διακόπτες για πιθανούς εισβολείς.

Με μια μακρά ιστορία σκέψης έξω από το κουτί, το Equilux η ομάδα σχεδιασμού για αυτά τα έργα μπόρεσε να δημιουργήσει μια προδιαγραφή που πληρούσε τις απαιτήσεις αυτής της τοποθεσίας. Αυτό επιτεύχθηκε διατηρώντας παράλληλα την ανάγκη για ασφάλεια και όχι συμβιβάζοντας το τελικό οπτικό αποτέλεσμα του σχεδιασμού του κτιρίου.

κρυφά ρολά

Boathouse και αίθουσα εκδηλώσεων στον ποταμό Τάμεση

κρυφά ρολά

Κλείστρο Boathouse σε χαμηλότερη θέση

κρυφά ρολά

Φινίρισμα με επίστρωση σκόνης θαλάσσης ποιότητας για την προστασία της κουρτίνας

κρυφά ρολά

Λειτουργεί μέσω τηλεχειριστηρίου για ευκολία στη χρήση